BLOGG - FOTOGRAFI&DESIGN - HEM&DESIGN - HÄLSA&TRÄNING - MATLAGNING - MODE&SHOPPING


Fylld kycklingfilé LCHF

Dagens middag blev fylld kycklingfilé. Det blev helt och hållet freestyle, men gott blev det! Hade dock velat ha färsk pasta till, men så blev inte fallet den hår gången!

Ingredienser:
2 st kycklingfiléer
bacon
fetaost
soltorkade tomater
2 st pressade vitlökar
salt och peppar
basilika

Gör såhär:
Sätt på ugnen på 200 grader. Snitta upp kycklingfiléerna, strimla soltorkade tomaterna, pressa vitlöken, smula fetaosten och bladna ihop samtliga ingredienser till en röra. Fyll kycklingen med röran och vira bacon runt (Ta inte all röra). Bryn filéerna i smör så att de får fin färg på båda sidorna. Ta av från plattan och låt filéerna vila i en ugnsäker form. Gör en sås med creme fraiche och resten av röran och häll över kycklingfiléerna. Stek färdigt kycklingen i ugnen i cirka 25 minuter.
2010-10-11 @ 18:53:41 Matlagning Permalink


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
  • Till bloggens startsida
Kategorier
  • Allmänt
  • Fotografi & Design
  • Hem & Design
  • Hälsa & Träning
  • Matlagning
  • Mode/Shopping
Arkiv
  • December 2010
  • November 2010
  • Oktober 2010
  • September 2010
  • Augusti 2010
  • Juli 2010
  • Juni 2010
  • Maj 2010
RSS 2.0